KAMERAÖVERVAKNING

KAMERAÖVERVAKNING

Kameraövervakning i preventivt syfte eller som hjälp i din dagliga verksamhet? Vi har lösningar för allt från den lilla butiken i behov av ett förebyggande skydd mot rån och snatteri, till det stora företaget i behov av övergripande bevakning, identifiering av fordon och personal, eller kanske en hel produktionslinje.

 

FÖRDELAR MED KAMERAÖVERVAKNING

 
  • Du har ständig uppkoppling
  • Se och spara filmer i HD-upplösning
  • Dubbel lagring vid larm
  • Funktionskontroll
  • Åtkomst till ”Mina Sidor”
  • Se händelsen i realtid, när det händer
  • Sabotagelarm som larmar vid brott
  • Budgeterbart pris för ditt företags budget
  • Många olika kameraalternativ
  • Du kan söka bakåt i tiden

VARFÖR KAMERAÖVERVAKNING

Det finns inga standardsystem utan som regel blir alla kamerasystem unika eftersom de måste baseras på kundens behov, syfte och de fysiska förhållanden som råder där systemet skall verka och installeras. Vår uppgift är att kunna erbjuda en skräddarsydd lösning där alla parametrar vägs in för att du som kund skall få den bästa funktionen till rätt pris.

 

   De kameratjänster vi levererar i samarbete med Securitas Direct är molnbaserade, kostnadseffektiva lösningar som ger dig full säkerhet. Kombinationen av smart teknik och säkerhetsexpertis gör att vi kan bevaka dina mest sårbara punkter dygnet runt, varje dag, och snabbt ingripa om något skulle hända. Vi jobbar med marknadens mest moderna kameror och programvaror som ger dig trygghet och förhindrar incidenter, optimerar väktartiden och minskar dina kostnader.

 
 

MÖJLIGHETEN ATT FÖLJA HÄNDELSEN I REALTID

Nu kan du övervaka och se alla händelser när det pågår, i realtid. När larmcentralen får in en filmsekvens kan operatören snabbt bedöma situationen och sätta in rätt åtgärd. Observer Direct* möjliggör för operatören att följa skeenden i realtid och hålla väktare eller polis uppdaterade. Så snabbt och mer exakt om gärningsmän och händelser har väktare och polis aldrig tidigare kunnat få.

HUR FUNGERAR DET

Mjukvaror och smarta kameror programmeras för att reagera på vissa händelser. När någon obehörig rör sig på otillåtet område och på så sätt bryter den programmerade osynliga linjen, reagerar kameran och kan slå larm. Självklart kan den även programmeras så den endast larmar när någon går in eller ut från en yta. Videoanalyserna har många användningsområden.

 

Observer Direct är en unik kameralösning just skapad för professionell användning. Filmerna lagras hos dig och vid specifik händelse även hos Securitas Direct. I efterhand kan du se och spara bilder i HD-kvalitet som gör processen enklare att få tag i bovarna eller reda ut speciella händelser. Kameran kan programmeras att reagera på olika händelser, t.ex. vid intrång, skadegörelse, överfall eller olyckshändelser. En filmsekvens ger dig och larmcentralen snabb och exakt information för att kunna sätta in rätt insatsstyrka.